Plinovita bajka umjetnog Uma

Ova je priča tvorevina je ChatGPTa i to njegove 4 verzije. Input su bile stranice index.hr i telegram.hr i to #PPD. Kada se ChatGPT inspirirao, rekao sam mu da napravi dječju priču ili bajku od dobivenih podataka. Upute za Midjourneyeve ilustracije je isto napisao ChatGTP.

Nekada davno, u malenom gradu Vukovaru, postojala je anonimna tvrtka po imenu Prvo Plinarsko Društvo, ili PPD. Iako je bila mala, PPD je imala velike snove. Njihov vodeći čarobnjak bio je mudri Pavao Vujnovac, čovjek s vizijom i hrabrosti da vodi PPD prema zvijezdama.

PPD je bio poput hrabrog viteza koji se upustio u avanturu, osvajajući tržište plina. Kupovali su viškove plina od velikih divova poput HEP-a i prodavali ga drugim tvrtkama. Njihova hrabrost i poduzetnički duh donijeli su im veliki uspjeh, a prihodi su im porasli na nevjerojatnih 3,75 milijardi kuna.

No, kao u svakoj dobroj bajci, dolazilo je i do izazova. PPD je bio u središtu nekoliko bitaka, poznatih kao “plinske afere”. Bilo je onih koji su tvrdili da je PPD dobio previše jeftinog plina. No, PPD je hrabro stao pred svoje kritičare, tvrdeći da su medijski napisi netočni i pozivajući na istraživanje.

U međuvremenu, PPD je nastavio s rastom i širenjem. Postali su vlasnici velikog dijela Luke Ploče i čak su se upustili u suradnju s divovima poput E.ON-a i Gazproma. Njihova avantura dovela ih je do toga da postanu jedan od najvažnijih igrača na hrvatskom plinskom tržištu.

No, najveća promjena dogodila se kada je PPD odlučio postati dio još veće obitelji, ENNA Grupe. Ova promjena bila je poput prelaska iz jednog kraljevstva u drugo, ali PPD je znao da je to korak prema još većem uspjehu.

I tako, PPD, mala tvrtka iz Vukovara, postala je jedan od najvažnijih igrača na hrvatskom plinskom tržištu. Njihova priča je priča o hrabrosti, odlučnosti i viziji. Bez obzira na izazove s kojima su se suočavali, PPD je uvijek nastavio hrabro koračati naprijed.

Kroz sve te godine, Pavao Vujnovac, mudri čarobnjak, vodio je PPD kroz sve bitke i izazove. Njegova mudrost i vodstvo bili su ključni za uspjeh PPD-a. Bez obzira na sve, Pavao je uvijek vjerovao u PPD i njegovu misiju.

Na kraju, PPD nije bio samo tvrtka. Bio je simbol hrabrosti, odlučnosti i neumornog duha. Iako su se suočavali s izazovima, nikada nisu odustali. I to je ono što čini PPD pravom bajkom.

I živjeli su sretno i uspješno do kraja svojih dana. Kraj.

I živjeli su sretno i uspješno do kraja svojih dana. Kraj.

Kratke upute ako se želite okušati u maštAIrenju, su da se logirate na chat.open.ai te da odete u Settings & Beta, pa onda pod odjeljkom Beta uključite pluginove, a nakon toga instalirate plugin Link reader. Chatu kažete koji link da prouči, sažme ili što god vam padne na pamet. Nakon što se sačinili neki sadržaj, Chatu možete reći da s njim uradi što god vam padne na pamet. Rezultat je svakako zabavan.

Komentiraj

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑